ERVARINGEN

CHRISTIAAN

51 JAAR


NA DE CONSTATERING VAN EEN VEEL TE HOGE BLOEDDRUK EN OVERGEWICHT GING BIJ MIJ HET ROER NOODGEDWONGEN OM. IK  HEB ECHT ANDERS LEREN ETEN. IK WAS ER ALTIJD VAN OVERTUIGD DAT GEZOND ETEN PER DEFINITIE NIET LEKKER IS EN DAT HET DUS ALTIJD AFZIEN ZOU BLIJVEN. INMIDDELS WEET IK BETER! IK BEN FIT, HEB VEEL MEER ENERGIE EN KAN MIJN WERK DAARDOOR OOK VEEL BETER MANAGEN.
IK VIEL14 KG AF EN HEB EEN AFNAME VAN MIJN BUIKOMVANG VAN 12 CM ÉN EEN GEZONDE BLOEDDRUK. EN HET MOOISTE VAN DIT ALLES: IK ZIT ZÓ VEEL BETER IN MIJN VEL!

RON

42 JAAR


IK WERD DOOR MIJN HUISARTS DOORGESTUURD OMDAT IK AL JAREN LAST HAD VAN MAAGZUUR EN GEEN PILLEN MEER WILDE SLIKKEN. DOOR ANDERS TE ETEN WAS IK BINNEN TWEE WEKEN VAN MIJN MAAGZUUR AF EN DAT IS NU AL RUIM EEN HALF GELEDEN.

RIANNE

38 JAAR


EINDELIJK HEB IK DE BRUIKBARE RICHTLIJNEN GEKREGEN OM MIJN DRUKKE LEVEN EEN BEETJE TE STROOMLIJNEN ZODAT IK OOK WEER AAN MEZELF TOEKOM. IK LIEP ALTIJD ACHTER DE FEITEN AAN EN HAD GEEN IDEE HOE ANDEREN IN DEZELFDE SITUATIE WÉL DE TIJD VONDEN OM VOOR ZICHZELF TE ZORGEN.
DANKZIJ INGRID WEET IK NU OP TIJD TE ONTSPANNEN, IS MIJN STRESS-LEVEL ECHT OPLAAG GEGAAN EN BEN IK EEN STUK LEUKER VOOR MIJN OMGEVING :-)

CORNÉ

47 JAAR


IK KWAM BIJ INGRID VOOR ADVIES OMDAT IK ME ONDANKS MIJN GEZONDE VOEDING TOCH MOE EN LUSTELOOS VOELDE. IK FITNESS AL SINDS MIJN VIJFTIENDE EN EET ZELDEN ONGEZOND; ALTHANS DAT DACHT IK. HET BLEEK DAT IK BEPAALDE DINGEN ANDERS MOEST COMBINEREN OM ZO DE WERKING VAN DE DIVERSE VOEDINGSSTOFFEN TE VERBETEREN. ER GING EEN WERELD VOOR ME OPEN. DAARNAAST HEEFT ZIJ  ME HET BELANG VAN MEDITEREN LATEN INZIEN, IETS WAT IK VOORHEEN ALS NOGAL WOLLIG BESTEMPELDE. HIERDOOR HEB IK MIJN HOOFD LEEG KUNNEN MAKEN WAARDOOR IK BIJVOORBEELD INZAG DAT IK HELEMAAL NIET GELUKKIG WAS IN MIJN TOENMALIGE BAAN. INMIDDELS HEB IK ONTSLAG GENOMEN EN BEN VOL GOEDE MOED AAN HET SOLLICITEREN.