begeleide mountainbike rit

GA OOK VOOR DE

MOUNTAINBIKE-LIFESTYLE!

IK HELP JOU DE DREMPELS TE VERLAGEN OM TE BEGINNEN MET SPORTEN. ONDERZOEKEN WIJZEN UIT DAT MENSEN DIE EEN FITNESS ABONNEMENT HEBBEN OF BIJ EEN PERSONAL TRAINER SPORTEN DIT NIET VOLHOUDEN OP LANGE TERMIJN OMDAT ER WILSKRACHT EN DISCIPLINE VOOR NODIG ZIJN.
ZORG DAT SPORTEN IETS WORDT WAT JE NIET MOET MAAR WAAR JE ZELFS NAAR ERLANGT. DIT WERKT DOOR IN DE REST VAN JE LEVEN; VOEDING, GEDRAG EN SLAAP WIL JE BIJNA VANZELF AANPASSEN EN DIT HEEFT DIRECT INVLOED OP JE ERVARING VAN STRESS EN GELUK.

ÉÉN VAN ONZE TRAINERS, ALLEN ERVAREN MOUNTAINBIKERS, NEEMT JE MEE NAAR EEN UITDAGENDE MTB-ROUTE (WAAR ZOWEL BEGINNER ALS GEVORDERDE ZIJN HART OP KAN HALEN) BIJ JOU IN DE BUURT OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET EEN NIEUWE WERELD. OM DE DREMPEL ZO LAAG MOGELIJK TE MAKEN WORDT JE OPGEHAALD EN WEER THUIS (OF OP JE WERK) GEBRACHT EN JE KRIJGT EEN CUBE MOUNTAINBIKE EN HELM TE LEEN. VERDER HEB JE ALLEEN SPORTKLEDING (EVENTUEEL EEN FIETSBROEK) EN -SCHOENEN, EN IN DE WINTER HANDSCHOENEN, NODIG. EN WEES NIET BANG OM VIES TE WORDEN :-)

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?


WAAROM MOUNTAINBIKEN?
OMDAT:
JE AVONTUUR NIET UIT DE WEG GAAT
JE ZEKER GEEN SLAPJANUS BENT
SPELEN LEUK IS
HET JE CONCENTRATIE VERBETERT
HET STRESS VERMINDERT
HET DE KANS OP EEN BURN-OUT VERLAAGT
HET DIRECT ONTSPANNING GEEFT
HET JE WEERSTAND VERHOOGT
HET DE VETVERBRANDING VERHOOGT
HET TOT BETERE SPIEROPBOUW LEIDT
HET EEN TE HOGE CHOLESTEROL VERLAAGT
HET VELE ZIEKTEN KAN VOORKOMEN
VERMINDERT DE KANS OP DIABETES